Eksportujemy więcej pieczywa niż wódki

autor: Janusz K. Kowalski28.02.2011, 03:00; Aktualizacja: 28.02.2011, 09:25

Polscy producenci przebijają się na europejski rynek. Do wzrostu eksportu przyczyniły się zarobkowe wyjazdy Polaków, którzy chcą kupować za granicą nasze pieczywo. W ekspansji przeszkadza rozdrobnienie – wielkim firmom łatwiej zdobywać zagraniczne kontrakty.

wróć do artykułu

Materiał chroniony prawem autorskim - wszelkie prawa zastrzeżone. Dalsze rozpowszechnianie artykułu tylko za zgodą wydawcy INFOR Biznes. Kup licencję
Redakcja gazetaprawna.pl
Źródło:Dziennik Gazeta Prawna
Polub Gazetaprawna.pl

Polecane

Twój komentarz

Zanim dodasz komentarz - zapoznaj się z zasadami komentowania artykułów.

Widzisz naruszenie regulaminu? Zgłoś je!

Redakcja poleca

Polecane