Na sklep spożywczy wystarczy 50 tys. zł

autor: Patrycja Otto05.11.2008, 03:00

Osoby, które myślą o własnym sklepie spożywczym, muszą liczyć się z wydatkiem od 50 tys. do powyżej 1 mln zł. Zwrot zainwestowanego kapitału będzie szybszy, gdy zostanie to zrobione pod skrzydłami jednej z działających na rynku sieci.

wróć do artykułu

Materiał chroniony prawem autorskim - wszelkie prawa zastrzeżone. Dalsze rozpowszechnianie artykułu tylko za zgodą wydawcy INFOR Biznes. Kup licencję
Redakcja gazetaprawna.pl
Źródło:GP
Polub Gazetaprawna.pl

Polecane

Komentarze (44)

  • agnes378(2009-02-03 17:17) Zgłoś naruszenie 00

    sam artykuł jest ok, ale tak jak pisze mikus chyba faktycznie dla sklepów od 100 m2 ja myśle o sklepie do 50m2 ale wydaje mi sie ze 80 % z harmonogramu będe musiała spełnić oczywiscie z sanepidem na czele

    Odpowiedz
  • mikus_pawel3@wp.pl(2009-01-11 15:43) Zgłoś naruszenie 01

    to co jest opisane to chyba dotyczy dużych sklepów,mim chodzi po głowie malutki sklepik ok.15m2 spożywczo przemysłowy bez nabiału i wędlin.Przewagą będą produkty jak chemia papierosy napoje i produkty które nie bedą wymagały dużych wglądów przez sanepid dużo owoców i warzyw. poprostu rzeczy które nie będą sie psuły z dnia na dzień i nie wymagają chłodni

    Odpowiedz

Twój komentarz

Zanim dodasz komentarz - zapoznaj się z zasadami komentowania artykułów.

Widzisz naruszenie regulaminu? Zgłoś je!

Redakcja poleca

Polecane